cherez-nehodu-shtab-z-likvidatsii-naslidkiv-nadzvychainykh-sytuatsii-na-dorohakh-rozpochynaie-tsilodobovu-robotu

Через негоду Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах розпочинає цілодобову роботу

 • 32723 переглядiв

Український центр реагування на надзвичайні ситуації на автомобільних дорогах розпочав роботу в режимі 24/7 через очікуваний сильний сніг, ожеледицю та вітер. У багатьох регіонах оголошено помаранчевий рівень небезпечності погодних умов. В Одесі через сніг та ожеледицю обмежено рух для великовантажного транспорту та всіх видів транспорту на деяких дорогах.

Найближчим часом в деяких областях прогнозуються сильні снігопади та ожеледиця, тому починає працювати Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах. Про це повідомило державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України, передає УНН.

Мокрий сніг та дощ, замети на дорогах і ожеледиця: в Україні погіршуються погодні умови. Щоб оперативно реагувати на ситуацію і не допустити проблем на автошляхах, розпочав цілодобову роботу Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах державного значення

- йдеться в повідомленні.

Деталі

Через активний циклон в Україні, крім західних та східних областей, сьогодні-завтра очікуються складні погодні умови ІІ (помаранчевого) рівня небезпечності.

Таким чином у Київській, Чернігівській, Черкаській, Одеській областях очікуються сильні снігопади. В Сумській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській областях сильні мокрий сніг та дощ. Місцями буде ожеледь. А в Харківській, Дніпропетровській, Херсонській, Запорізькій областях та Криму пройдуть значні дощі.

У північних, центральних, південних областях та Криму посилення вітру до 17-22 м/с, місцями до 25 м/с, в Одеській та Миколаївській областях 25-30 м/с; у західних та східних областях пориви вітру 15-20 м/с.

Нагадаємо

На Одещині через сніг та ожеледицю сьогодні з 8:30 тимчасово перекрили рух для великовантажних транспортних засобів на автомобільних дорогах загального користування державного значення М-15 Одеса-Рені (на м.Бухарест) та М-28 Одеса - Южне - /М-14/ (Об’їзд м. Одеси). 

Згодом через посилення негоди рух на дорозі М-15 Одеса-Рені обмежили для всіх видів транспорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Негода суне на Київщину: енергетиків перевели у посилений режим роботи

Ганна Оніщенко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Негода спричинила численні ДТП та затори на дорогах Одещини

     • 28216 переглядiв

    Цього тижня Держсекретар США Блінкен відвідає Ізраїль - ЗМІ

     • 40164 переглядiв