cherez-napliv-poranenikh-okupanti-vlashtuvali-likarnyu-v-odniy-iz-shkil-luganschini-golova-ova

Через наплив поранених окупанти влаштували "лікарню" в одній із шкіл Луганщини - голова ОВА

 • 127537 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. У зв’язку з деокупацією Луганщини зросла кількість поранених російських окупантів, які облаштували «лікарю» в одній з місцевих шкіл. Близько 200 військових рф отримують медичну допомогу. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, інформує УНН.

Цитата

«Вражає кількість поранених росіян, які через перевантаження місцевих лікувальних закладів облаштовують шпиталі у школах. Так, в одній з них зараз перебуває до 200 поранених військовослужбовців рф», - написав він у Telegram.

Деталі

Очільник регіону зазначив, що через небезпеку наступу Збройних сил України у Рубіжному окупанти для виявлення українських диверсантів ввели комендантську годину та посилили фільтраційні заходи.

«Фільтрація і в Старобільську, де завчасно перевіряють усіх, хто хоче виїхати на територію рф - бажаючих останніми днями значно побільшало. З «міркувань безпеки» росіяни вирішили ще й відключити там зв’язок. Хоча і це не зупиняє колаборантів, які намагаються бігти. Так, у напрямку зі Сватового та Кремінної до Новопскова зафіксовано переміщення трьох автобусів прихильників окупантів», - додав Гайдай.

Доповнення 

5 жовтня розпочалася деокупація Луганської області, українські захисники звільнили вже шість населених пунктів.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Суха погода і до 19° тепла: прогноз погоди на сьогодні

     • 217498 переглядiв

    Російські загарбники вдарили по Хмельницькій області

     • 372499 переглядiв

    Сили ППО знищили 9 ворожих безпілотників-камікадзе Shahed-136

     • 191121 переглядiв