ukenru
cherez-e-kabinet-zabudovnika-rozpochato-vzhe-ponad-tisyachu-budivnitstv

Через е-кабінет забудовника розпочато вже понад тисячу будівництв

 • 9680 переглядiв

КИЇВ. 24 лютого. УНН. За два місяці роботи електронного кабінету забудовника в Україні понад 1 тисячу будівництв вже розпочато, а ще понад 500 введено в експлуатацію онлайн. Про це у Facebook повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає УНН.

"Два місяці тому ми запустили електронний кабінет забудовника. За його допомогою можна отримувати повністю автоматичні електронні послуги у сфері будівництва взагалі без участі чиновників ДАБІ. Вже розпочато понад 1000 будівництв та ще понад 500 введено в експлуатацію онлайн. Швидко, зручно, без корупції", - написав Федоров.

Також він зазначив, що наразі кабінет забудовника стосується лише класу наслідків СС1 (невелике будівництво), але СС2 та СС3 вже в активній реалізації.

"Ми доопрацювали кабінет і відтепер автоматично перепровіряємо інформацію з реєстру, яка вносилася шляхом отримання послуги офлайн. А дуже скоро всі послуги у будівництві стануть автоматичними та електронними", - написав віце-прем'єр.

Нагадаємо, Федоров у січня 2020 року повідомляв, що через два-три місяці електронний кабінет забудовника почне надавати послуги щодо об’єктів класу наслідків СС2 та СС3.

Українські Національні Новини

Економіка