ukenru
cherez-dva-tizhni-na-zasidanni-rnbo-zaslukhayut-zviti-ofisu-genprokurora-sbu-i-mzs-u-spravakh-pro-derzhzradu-ta-dezertirstvo

Через два тижні на засіданні РНБО заслухають звіти Офісу Генпрокурора, СБУ і МЗС у справах про держзраду та дезертирство

 • 12973 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Через два тижні на засіданні Ради національної безпеки і оборони України буде заслухано звіти Офісу Генеральної прокуратури, Служби безпеки України та Міністерства закордонних справ щодо стану справ про державну зрад, дезертирство. Про це під час брифінгу повідомив секретар РНБО Олексій Данілов за результатами засідання Ради національної безпеки і оборони України, передає УНН.

Цитата:

"Третє питання яке було розглянуто (на засіданні РНБО – ред.) – це питання стану реалізації справ про державну зраду, дезертирство та терористичну діяльність. Ми прийняли рішення, що за два тижні буде на засіданні заслухано звіт Генеральної прокуратури, Служби безпеки України, МЗС у тих справах, які є резонансними на сьогодні... Усі ті люди, які свого часу зрадили Україну будуть покарані. Нам за дорученням Президента дано таке завдання, щоб вони на засіданні РНБО відзвітували, яким чином все це відбувається", - сказав Данілов.

Доповнення

Рада національної безпеки й оборони України ухвалила застосувати максимальні санкції щодо посадових осіб, які зрадили Україну, серед яких колишній глава МВС Віталій Захарченко.

Нагадаємо, Служба безпеки України заявила, що оголосила про підозру громадянину України Анатолію Шарію — за двома статтями Кримінального кодексу України. Він підозрюється у протиправній діяльності на шкоду національній безпеці України в інформаційній сфері.

Українські Національні Новини

Політика