ukenru
cherez-dtp-iz-13-poterpilimi-vidkrito-kriminalne-provadzhennya

Через ДТП із 13 потерпілими відкрито кримінальне провадження

 • 8182 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. За фактом ДТП у Хмельницькій області, в результаті якої 13 осіб опинилися в лікарні, відкрили кримінальне провадження. Про це УНН повідомляє із посиланням на сектор комунікації ГУНП в області

"Слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за фактом дорожньо-транспортної пригоди за участю рейсового автобуса за ч.2 статті 286 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", - йдеться в повідомленні.

Як зазначено, деталі та причини аварії наразі встановлюються.

"Попередньо розглядається декілька версій причин, які могли призвести до перекидання транспортного засобу. Серед них - водійський фактор, технічна несправність автомобіля та інші. Остаточні висновки щодо причин аварії можна буде зробити лише після отримання результатів автотехнічної експертизи та по завершенні розслідування", - повідомили в поліції.

Нагадаємо, ДТП сталася 2 листопада близько о 10:30 на околиці села Довжок Кам'янець-Подільського району. Рейсовий автобус марки "Еталон", який рухався за маршрутом "Залісся-1 – Кам’янець-Подільський", з’їхав у кювет та перекинувся.

Внаслідок ДТП до лікарні потрапили 13 потерпілих.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП