ukenru
cherez-delta-shtam-v-ukrayini-mozhut-zaprovaditi-dvotizhnevu-samoizolyatsiyu-pri-vyizdi-dlya-nevaktsinovanikh-op

Через “Дельта” штам в Україні можуть запровадити двотижневу самоізоляцію при в'їзді для невакцинованих - ОП

 • 26005 переглядiв

КИЇВ. 19 липня. УНН. Через погіршення ситуації за розповсюдженням штаму коронавірусу “Дельта” в Україні, Міністерство охорони здоров’я пропонує запровадити двотижневу самоізоляцію для всіх невакцинованих осіб, які перетинають кордон України. Про це йдеться у заяві Офіса Президента, передає УНН.

Деталі

Зокрема, міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко пропонує посилити контроль при перетині державного кордону у зв’язку зі зростанням в окремих регіонах світу та Європи випадків захворюваності на COVID-19, зокрема через штам “Дельта”.

Цитата

“Пропонується, що всі не вакциновані особи, які приїжджатимуть до України, повинні будуть пройти 14 днів самоізоляції, або сім днів, якщо після цього терміну отримають негативний ПЛР-тест. Українці до 18 років та особи, що виїхали з країни до набрання постановою чинності, звільнятимуться від самоізоляції”, - йдеться у повідомленні.

Додамо

Як заявив начальник ГУ Держпродспоживслужби в Києві Олег Рубан, в Україні варто очікувати погіршення ситуації зі штамом "Дельта” цієї осені.

Як заявив секретар РНБО Олексій Данілов, найближчим часом в Україні можуть посилити карантин через погіршення ситуації з коронавірусом.

Українські Національні Новини

Суспільство