chas-diyati-ukrayino-na-cherkaschini-osuchasnyat-medzakladi

«Час діяти, Україно!»: на Черкащині осучаснять медзаклади

 • 801484 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Переможці конкурсу «Час діяти, Україно!» запровадять сучасні цифрові технології в медичних закладах Черкаської області, передає УНН із посиланням на пресслужбу КНП «Катеринопільський центр первинної медико-санітарної допомоги».

Деталі

КНП «Катеринопільський ЦПМСД» прийняв участь у конкурсі соціальних ініціатив від благодійного фонду «МХП-Громаді» з проєктом «SmartMED: Відкриття нових горизонтів у сільській медицині за допомогою цифрової трансформації».

«Для нас він (проєкт, - ред.) був дебютним, пізнавальним, плідним хоч і випробувальним одночасно. Мета нашого проекту полягає в запровадженні сучасних цифрових технологій та комп'ютеризації в сільських медичних закладах з метою поліпшення якості медичного обслуговування та додаткового доступу до нього в сільській місцевості.

Проект спрямований на покращення медичного обслуговування та забезпечення нашої громади якісними послугами у сфері здоров'я, включно з онлайн-консультаціями лікарів центру», - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: на Івано-Франківщині запрацював підрозділ добровільної пожежної команди

В КНП додають, що прагнуть створити здорове майбутнє для кожного мешканця селища.

«Наша команда вірить у потужну силу співпраці з благодійним фондом «МХП-Громаді», МХП за підтримки громади», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

Благодійний фонд «МХП-Громаді» оголосив переможців цьогорічного конкурсу соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!».

Довідка

«МХП-Громаді» - український благодійний фонд, який почав свою діяльність 2015 року. Його головна місія - комплексний розвиток громад. Географія діяльності налічує 12 областей України: понад 700 містечок і сіл. Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Фонд системно підтримує людей, які перебувають у регіонах бойових дій, українських захисників та рятувальників, громади, лікарні та пологові будинки, благодійні установи, які дбають про дітей-сиріт та літніх людей, а також людей, які через війну залишилися без дому та засобів для існування.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    Викрито банду, яка під виглядом СБУ грабувала харків'ян

     • 355801 переглядiв