byuro-ekonomichnoyi-bezpeki-vikrilo-5-nelegalnikh-gralnikh-zakladiv-na-kiyivschini

Бюро економічної безпеки викрило 5 нелегальних гральних закладів на Київщині

 • 150763 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки України у Київській області викрили та зупинили діяльність 5-ти незаконних гральних закладів у Білій Церкві. Про це повідомляють у відомстві, пише УНН.

Деталі

Ігрові зали працювали упродовж тривалого часу без створення юридичної особи та необхідних ліцензій. Заклади розташовувалися переважно на перших поверхах житлових будинків та в окремих МАФах.

Їх добова виручка становила від 25 до 50 тисяч гривень. В одному із закладів діяли особливі правила: гравці мали сплачувати адміністрації закладу відкати навіть від суми програшу.

Детективи БЕБ за результатами обшуків вилучили 63 системних блоки, 79 моніторів, касові апарати, інші технічні засоби та матеріальні цінності, які використовувалися у незаконній діяльності. Окрім того, вилучено чорнову бухгалтерію та мобільні телефони фігурантів.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого КК України про незаконну діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей.

Довідково

Нагадаємо, в Україні дозволено розташовувати зали з ігровими автоматами тільки в готелях, які мають три-п’ять зірок, а в чотири-п’ятизіркових — казино. Дозволений вік гравця азартних ігор — від 21 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві та Одесі викрили мережу підпільних покер-клубів

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У росії лазерний бій та гонки дронів визнали видом спорту

     • 207557 переглядiв