bula-dumka-scho-ya-bachu-yogo-vostannye-duda-pro-zustrich-iz-zelenskim-v-peredden-rosiyskogo-vtorgnennya

“Була думка, що я бачу його востаннє” – Дуда про зустріч із Зеленським в переддень російського вторгнення

 • 693919 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Своїм візитом до Києві 23 лютого 2022 року, в переддень повномасштабного вторгнення росії, президент Польщі Анджей Дуда та президент Литви Гітанас Науседа хотіли висловити підтримку України. Про це президент Польщі розповів в інтервʼю, передає УНН.

Цитата

«Ми поїхали до Києва 23 лютого з президентом Гітаносом Науседою для того, аби показати, що ми підтримуємо Україну і президента Володимира Зеленського. Була думка, зізнаюся, що я бачу його можливо востаннє. Ми прощалися і мене пробрало до мурах, коли він сам сказав, що це може бути наша остання зустріч. Дуже зворушливо для мене було, коли ми знову побачилися в квітні. Тоді ми боялися, бо він сказав нам, що не поїде з Києва, не покине Україну і буде тут до кінця. Ніхто не знав, що станеться, ніхто не знав, якими будуть масштаби російської агресії, тому наші побоювання були справді великими. Однак, ми хотіли бути з ним поруч в той момент. Ми весь час з Україною і я перебуваю в постійному контакті з президентом Зеленським», – розповів Дуда.

Нагадаємо

Президент Польщі Анджей Дуда розповів, що знав про можливу спробу росії окупувати Україну, проте була надія, що рф не здійснить атаку.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Донецьку бавовна прийшла у будівлю "прокуратури"

     • 532782 переглядiв

    У Києві та ще низці областей оголошена повітряна тривога

     • 3015204 переглядiв

    ГУР: росія заховала свою авіацію від ударів ЗС України

     • 982596 переглядiв