bude-zbroya-bude-pidtrimka-podolyak-pro-rezultati-samitu-u-vilnyusi

"Буде зброя, буде підтримка" - Подоляк про результати саміту у Вільнюсі

 • 375743 переглядiв

КИЇВ. 12 липня. УНН. Радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк заявив, що серед головних результатів саміту НАТО можна назвати надання Україні озброєння та підтримку від західних держав. Про це він написав у Twitter, пише УНН.

Цитата

«Головні висновки Вільнюса: буде зброя, буде підтримка, буде суверенна та незалежна Україна. Одного дня обов’язково Україна також буде в НАТО. До тих пір пам‘ятаємо: наше життя та безпека – лише в наших руках», - написав Подоляк.

Він подякував західним партнерам, але нагадав, що майбутнє та безпека Європи – також в руках України.

«І сьогодні ці руки – у жахливих кров‘яних мозолях від постійного тримання зброї», - наголосив радник голови Офісу Президента.

Головні висновки Вільнюса: буде зброя, буде підтримка, буде суверенна та незалежна Україна. Одного дня обов’язково Україна також буде в #НАТО. До тих пір пам‘ятаємо: наше життя та безпека – лише в наших руках. Дякуємо партнерам, але також нагадуємо: майбутнє та безпека Європи –…

— Михайло Подоляк (@Podolyak_M) July 12, 2023

Доповнення

Україна робитиме все для того, щоб після війни бути в НАТО, а Рада Україна-НАТО, перше засідання якої зібралося у Вільнюсі, є інструментом інтеграції. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: G7 підготувала "історичні" безпекові гарантії для України

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Сильні зливи затопили вулиці окупованого Сімферополя

     • 411827 переглядiв