budanov-sproby-vbyty-putina-buly-ale-yak-bachyte-tezh-poky-shcho-nevdali

Буданов: спроби вбити путіна були, поки невдалі

 • 34236 переглядiв

Голова Головного управління розвідки міністерства оборони України Кирило Буданов повідомив, що були невдалі спроби вбити Президента росії володимира путіна.

Очільник ГУР МО Кирило Буданов розповів, що спроби вбити путіна були, на жаль, не вдалі. Про це очільник ГУР розповів у інтерв’ю NV, пише УНН.

"Спроби вбити путіна були, але, як бачите, теж поки що невдалі", - каже Буданов.

На запитання про те, чи залишається володимир путін фігурою компромісу в рамках свого оточення, Буданов відповів, що "це вже давно не про компроміс".

Він наголосив, що образ путіна як "третейського судді, який усіх влаштовує", не відповідає дійсності. Для підкреслення історичної глибини цього висновку, Буданов пригадав розповіді своєї бабусі, яка була свідком смерті Йосипа Сталіна.

"Вона казала, людям тоді здавалося, що весь їхній світ завалився, не було зрозуміло, як жити далі. путін при владі понад 20 років, тому це буде дуже схоже відчуття, а зараз у росіян існує страх втратити його, бо він гарант їхньої життєвої стабільності", - додав очільник ГУР.

Доповнення 

Президент України Володимир Зеленський вважає, що російський диктатор владімір путін перебуває в ізоляції, і щоб хоч якось вийти з неї намагається розділити світ. Поки Україна стоїть, то у світу є шанс, щоб не почалася глобальна війна. 

Популярні

Новини по темі

Буданов: спроби вбити путіна були, поки невдалі

 • 34236 переглядiв

У Львові поховали прах одного з останніх командирів УПА

 • 18747 переглядiв