budanov-ochikuye-scho-v-2025-rotsi-v-rosiyi-vidchuyut-realni-problemi

Буданов очікує, що в 2025 році в росії відчують реальні проблеми

 • 129532 переглядiв

КИЇВ. 14 листопада. УНН. Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов очікує, що реальні проблеми у росії відчують у 2025 році. Про це він повідомив у коментарі NV, пише УНН.

Цитата

«Поки що у рф ще зберігається економічна стійкість. Так, ми спостерігаємо в них масштабну кризу пального, різке подорожчання продуктів харчування (за останні два місяці там двічі підскочили ціни на 15-20%) та інших товарів і послуг. Це все розхитує їхню економіку та соціальну сферу, реальні проблеми вони відчують у 2025 році», - зазначив Буданов.

«Є надія, що 2025 рік стане переломним щодо внутрішніх системних руйнівних змін і процесів у російській державі, суспільстві та економіці. Але це не прогноз, а очікування»,- додав він.

Деталі

Керівник ГУР перелічив фактори, від яких залежатиме недалеке майбутнє держави-агресора. Серед них системні зміни в російській економіці, зовнішнє постачання товарів військово-технічного призначення і психологічний фактор.

Проте, попри кризові явища в країні-агресорі, ланцюги виробництва у рф поки що не зруйновані й здатні зберігатися ще не один рік, зауважив Буданов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ГУР запевняють, що росії буде складніше влаштувати масштабний блекаут цієї зими

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Буданов очікує, що в 2025 році в росії відчують реальні проблеми

     • 129532 переглядiв

    По всій Україні оголошена повітряна тривога

     • 67236 переглядiв

    По всій Україні оголошена повітряна тривога

     • 26727 переглядiв

    Наступний рік буде вирішальним у війні, яку розпочала рф - Єрмак

     • 122341 переглядiв