brytaniia-v-radbezi-oon-v-zahybeli-rosiian-u-bielhorodi-vynen-peredusim-putin

Британія в Радбезі ООН: в загибелі росіян у Бєлгороді винен передусім путін

 • 102069 переглядiв

На засіданні Ради Безпеки ООН, яке росія склила на тлі вибухів у Бєлгороді, Британія заявила, що у смерті росіян винен насамперед російський президент володимир путін.

Британія на засіданні Ради Безпеки ООН, скликаному в суботу на запит Москви через обстріл Бєлгорода, наголосила, що  у смерті росіян винен насамперед президент рф володимир путін. Про це з посиланням на заяву координатора постпредства Великої Британії при ООН Тома Фіппса, передає УНН.

Деталі 

Якщо Росія хоче, щоб когось звинуватили в загибелі росіян у цій війні, то слід починати з президента Путіна. Президент Путін несе відповідальність за відправку багатьох тисяч російських військовослужбовців на безглузду смерть

- підкреслив Фіппс.

Він додав, що саме окупанти перейшли до тактики невибіркових нападів на цивільне населення, коли не змогли досягти успіху на фронті.

Доповнення 

Постпред Франції Ніколя де Рів’єра наголосив, що у москви не було б потреби взагалі скликати Радбез, якби РФ не розпочала вторгнення в Україну. 

Скликання сьогоднішнього засідання – це спосіб для Росії відреагувати на зустріч, організовану вчора на запит України. Росія, займаючи місце постійного члена, продовжує зловживати роботою Ради Безпеки

- заявив постпред Франції

Нагадаємо

30 грудня у російському Бєлгороді пролунала канонада вибухів. росіяни традиційно звинуватили ЗСУ в атаці. Станом на зараз відомо про 22 загиблих росіян, серед яких троє дітей, ще понад 100 людей отримали поранення. 

У зв'язку з цим Росія скликала термінове засідання Ради Безпеки ООН.

Володимир Омельченко

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Вночі сили ППО збили 21 «шахед»

     • 34011 переглядiв