ukenru
britantsya-zasudili-do-roku-vyaznitsi-za-zamakh-na-d-trampa

Британця засудили до року в'язниці за замах на Д.Трампа

 • 9134 переглядiв

КИЇВ. 14 грудня. УНН. Великобританець Майкл Стівен Сендфорд, який спробував під час передвиборчого мітингу Дональда Трампа в Лас-Вегасі в червні вчинити замах на мільярдера, засуджений федеральним суддею до 12 місяців і одного дня ув'язнення, передає УНН з посиланням на Deutsche Welle.

М.Сендфорду, у якого лікарі діагностували психічне захворювання, зарахували в строк покарання час утримання під вартою, і в підсумку він проведе під арештом ще чотири місяці. Також суддя взяв до уваги позитивні характеристики про поведінку обвинуваченого. В результаті вирок виявився більш м’яким, ніж просив прокурор, який наполягав на 1,5 роки тюремного ув’язнення.

Після відбуття терміну британця депортують на батьківщину.

Зазначимо, що Майкла Сэндфорда затримали 18 червня, коли він спробував відібрати у поліцейського пістолет, з якого планував застрелити Д.Трампа. Спочатку йому загрожувало від 20 до 30 років ув’язнення, залежно від тяжкості пред’явлених звинувачень, проте з урахуванням усіх обставин, у тому числі, підтверджених лікарями проблем з психікою, вирок був пом’якшений.

Українські Національні Новини

Новини Світу