britanska-rozvidka-proanalizuvala-chomu-putin-aktivizuvavsya-u-publichnomu-poli

Британська розвідка проаналізувала, чому путін активізувався у публічному полі

 • 53546 переглядiв

Деталі

Минулого тижня у кремлі оголосили, що путін проведе традиційну пресконференцію та телефонну розмову до кінця року. У 2022 році захід традиційної «прямої лінії» скасували, - як вважають експерти, це відбулось через те, що зс рф зазнала гучних військових поразок в Україні. Але у цьогорічне проведення конференції з путіним кремлівські планувальники очевидно вважають важливим заходом для його майбутньої президентської кампанії у березні 2024 року, ідеться у звіті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: рф втрачає під Авдіївкою солдатів і техніку швидше та масштабніше, ніж під Бахмутом – Зеленський

Також аналітики британської розвідки повідомляють, що 10 листопада 2023 року путін відвідав штаб південного військового округу в ростові-на-дону, де зустрівся з начальником генштабу рф генералом валерієм герасимовим і міністром оборони рф сергієм шойгу.

«Це другий візит путіна до штабу за чотири тижні: імовірно, це пожвавлення його постійних спроб представити себе «патротичним» кандидатом перед виборчою кампанією», - роблять висновок у британській розвідці.

Нагадаємо

В Інституті вивчення війни стверджують, що путін не робитиме акцент у своїй президентській кампанії 2024 року на війні в Україні, а зосередиться на нібито стабільності рф та критиці Заходу.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Армія рф вкрила вогнем центр Херсона

     • 50993 переглядiв

    Ізраїль розпочав військову операцію у головній лікарні Гази

     • 45287 переглядiв