britanska-rozvidka-nazvalo-odnu-z-tem-u-zvernenni-putina-do-rosiyan-21-lyutogo

Британська розвідка назвало одну з тем у зверненні путіна до росіян 21 лютого

 • 618906 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Російський диктатор володимир путін виступить з промовою до росіян 21 лютого, у якій охопить питання соціальної підтримки мобілізованих та їх родин, оскільки кремлю стає важче ізолювати населення від війни в Україні. Про це йдеться в останньому звіті розвідки Міністерства оборони Великої Британії, інформує УНН.

Деталі

Розвідники повідомляють, що голова російської депутатської групи, яка займається так званою "спеціальною військовою операцією", як в рф називають війну проти України, Андрій Турчак 16 лютого заявив, що група представила звіт путіну.

Як зазначається, імовірно, він охопить такі питання, як соціальна підтримка мобілізованих та їхніх родин, що стане більш актуальним, якщо відбудеться подальша мобілізація (явна чи мовчазна). У МО Британії припускають, що путін цілком може торкнутися цих питань у своєму зверненні до нації 21 лютого.

Цитата

"кремлю стає все важче ізолювати населення від війни в Україні. Російське опитування в грудні 2022 року показало, що 52% мали друзів або родичів, які брали участь в так званій "спеціальній військовій операції", - підсумовують у звіті.

Нагадаємо

росія готується оголосити нову мобілізацію, але через виснаження армії може утриматися. Заступник начальника військової розвідки України генерал-майор Вадим Скібіцький заявив, що країна-агресор зазнає колосальних втрат на фронті та страждає від нестачі якісного військового обладнання та особового складу.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Рахунок на збиті ракети відкрито - Кім

     • 689900 переглядiв

    У Хмельницькому пролунав вибух, потім ще один - ОВА

     • 232380 переглядiв

    Андрій Єрмак закликав не ігнорувати повітряну тривогу

     • 529972 переглядiв