ukenru
britanska-politsiya-oprilyudnila-imya-terorista-yakiy-vlashtuvav-rizaninu-v-londoni

Британська поліція оприлюднила ім'я терориста, який влаштував різанину в Лондоні

 • 13962 переглядiв

КИЇВ. 3 лютого. УНН. У Скотленд-Ярді оприлюднили ім'я терориста, якого напередодні застрелили поліцейські після його нападу з ножем на перехожих на півдні Лондона. Ним виявився раніше засуджений за терористичний злочин 20-річний Судеш Амман. Про це повідомляє BBC, інформує УНН.

"20-річний Судеш Амман був звільнений близько тижня тому після відбування половини покарання у три роки та чотири місяці за терористичні злочини", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час нападу в Стретхемі він був під активним наглядом поліції, а сам інцидент у поліції трактують в якості терористичного інциденту, який пов'язують з ісламістами.

"Ніяких арештів поки не проводилося, розслідування триває", - сказали в столичній поліції.

Нагадаємо, напад стався 2 лютого в районі Стретхем на півдні Лондона. Поліція застрелила чоловіка, який нападав на людей із ножем. Поліцейські повідомили, що інцидент "має відношення до тероризму".

Пізніше у Скотленд-Ярді повідомили, що на терориста в Лондоні був надітий фальшивий пояс смертника. Зокрема, зазначається, що сам терорист, який скоїв напад в Лондоні, діяв під впливом ісламістських ідей.

Українські Національні Новини

Новини Світу