ukenru
britanska-koroleva-vpershe-za-2-misyatsi-zyavilasya-na-publitsi-na-foni-problem-zi-zdorovyam

Британська королева вперше за 2 місяці з'явилася на публіці на фоні проблем зі здоров'ям

 • 121244 переглядiв

КИЇВ. 13 травня. УНН. Королева Великої Британії Єлизавета, яка була змушена пропустити традиційне офіційне відкриття парламенту на початку цього тижня, у п'ятницю з'явилася на публіці, щоб відвідати кінну виставку. Про це УНН пише посилаючись на Reuters.

Деталі

В п'ятницю вона спостерігала за змаганнями на Королівському Віндзорському кінному шоу, яке проходить на приватній території її замку.

Пізніше вона зайняла своє місце на трибунах під оплески натовпу, пересуваючись за допомогою палиці.

Чотири дні заходів у Віндзорі, які розпочалися у четвер, включають "Галоп з історії", в якому беруть участь понад 500 коней, і який задуманий як данина поваги 70-річчю королеви на престолі.

Фінал відбудеться в неділю, коли очікується присутність королеви з акторами Томом Крузом та Хелен Міррен серед британських та міжнародних зірок, які візьмуть участь. Багато правнуків Єлизавети також, повідомляють ЗМІ, мають з'явитися на заході.

Починаються урочистості з нагоди платинового ювілею, кульмінацією яких стануть чотири дні національних заходів, починаючи з 2 червня.

Додамо

96-річна Єлизавета пропустила урочисту церемонію у парламенті у вівторок через проблеми з пересуванням.

Її рідко бачили на публіці з того часу, як у жовтні минулого року її госпіталізували на ніч через невстановлену хворобу. З того часу вона виконувала обов'язки або віддалено, або у Віндзорському замку.

Queen Elizabeth, who was forced to miss the traditional formal opening on parliament earlier this week, appeared in public to attend a horse show close to her home https://t.co/tS9lVNk7wF pic.twitter.com/Q6Rg4iyhuL

— Reuters (@Reuters) May 13, 2022

Українські Національні Новини

Новини Світу