britaniya-maye-strategichnu-stiykist-schob-pidtrimuvati-ukrayinu-doti-doki-viynu-ne-bude-vigrano-mzs

Британія має "стратегічну стійкість", щоб підтримувати Україну доти, доки війну не буде виграно - МЗС

 • 99263 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Велика Британія має "стратегічну стійкість", щоб підтримувати Україну доти, доки війну з росією не буде виграно, заявив у вівторок міністр закордонних справ Джеймс Клеверлі, пише УНН з посиланням на Sky News.

Деталі

У промові на конференції правлячої Консервативної партії Клеверлі сказав, що британці "були не коментаторами світових подій, а гравцями на полі, вважаючи, що агресори не можуть безкарно вторгатися до своїх сусідів".

"Ось чому ми стоїмо пліч-о-пліч з цими сміливими українцями, які захищають свою батьківщину. І Британія має стратегічну стійкість, щоб довести їх до перемоги", - згідно з промовою Клеверлі.

"Ми підтримуватимемо їх, поки ця війна не буде виграна. Ми будемо підтримувати їх, доки не буде відновлено їхній суверенітет . Ми ніколи не визнаємо анексію Луганської, Донецької, Херсонської, Запорізької областей чи Криму. Це Україна . І коли Україна виграє цю війну, ми підтримаємо їх, доки вони відновлюють свої будинки, свою економіку та своє суспільство".

Додамо

Велика Британія є одним із найактивніших міжнародних прихильників Києва, відправивши тисячі протитанкових засобів, сотні ракет та бойових броньованих машин, а також навчаючи українських солдатів.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Ще одне польське місто готує квартири для біженців з України

     • 309395 переглядiв

    Польща готова приймати дітей-сиріт – Зеленська

     • 384759 переглядiв

    Антонівський міст у диму: у Херсоні пролунали потужні вибухи

     • 332132 переглядiв