ukenru
boyovu-granatu-pomitili-perekhozhi-u-solomyanskomu-rayoni

Бойову гранату помітили перехожі у Солом’янському районі

 • 16157 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. У Солом’янському районі столиці на Повітрофлотському проспекті перехожі помітили посеред вулиці предмет, схожий на гранату. За вказаною адресою виїхали правоохоронці, які вилучили бойову гранату РГД-5 із запалом. Про це передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

У Солом’янському районі перехожі помітили посеред вулиці предмет, схожий на гранату. Небезпечний пристрій вилучили, постраждалих внаслідок події не має.

"Від перехожих надійшло повідомлення про те, що на проспекті Повітрофлотському знайдено гранату. За вказаною адресою виїхали слідчо-оперативна група та вибухотехнічна служба, які виявили та вилучили бойову гранату РГД-5 із запалом", - йдеться у повідомленні.

Повідомлень про погрозу вибуху за даною адресою до поліції не надходило.

Слідчим відділом Солом’янського управління внесено відомості про дану подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Проводяться заходи для встановлення особи, яка залишила боєприпас на вулиці.

Нагадаємо, що за скоєння такого правопорушення загрожує до 7-ми років позбавлення волі.

Як повідомляв УНН 1 червня, внаслідок подій у Київраді постраждали двоє правоохоронців.

Українські Національні Новини

Київ