ukenru
boyoviki-zbilshili-kilkist-obstriliv-obyednanikh-sil-dlya-provokuvannya-vognyu-u-vidpovid-rozvidka

Бойовики збільшили кількість обстрілів Об’єднаних сил для провокування вогню у відповідь - розвідка

 • 12947 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. У районі проведення ООС на Донбасі зростає кількість обстрілів позицій Об’єднаних сил бойовиками для провокування вогню у відповідь. Про це під час брифінгу повідомив речник Міністерства оборони полковник Дмитро Гуцуляк із посиланням на дані Головного управління розвідки, передає УНН.

"За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, командування російських окупаційних військ підтримує високий рівень напруженості на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях", - сказав Гуцуляк.

Зокрема, зростає кількість обстрілів позицій Об’єднаних сил для провокування вогню у відповідь, окупантами здійснюється демонстративне переміщення озброєння і військової техніки з тилових районів у райони передових позицій.

"Водночас російськими пропагандистами активізовано розповсюдження фейкових повідомлень зі звинуваченнями підрозділів Об’єднаних сил у недотриманні режиму припинення вогню з метою дискредитації наших захисників", - підсумував речник Міноборони. 

Нагадаємо, за даними розвідки, бойовики відновили обстріли по житлових кварталах на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП