ukenru
boyoviki-obstrilyali-zaytseve

Бойовики обстріляли Зайцеве

 • 10584 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Обстріл бойовиками збройних формувань РФ житлового сектору населеного пункту Зайцеве із мінометів 120 калібру задокументовано спостерігачами СЦКК. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ООС.

Українська сторона СЦКК інформує, що бойовики збройних формувань РФ, у порушення Мінських домовленостей на ранок сьогоднішньої доби, близько 05.45 обстріляли населений пункт Зайцеве із мінометів 120 калібру.

Обстріл мирних мешканців противник вів з напрямку населеного пункту Гольмівський.

Зокрема, за результатами фотофіксації проведеної 19 травня спостерігачами мобільної групи СЦКК, задокументовано пряме влучення міни у приватний будинок та присадибну ділянку по вулиці вул. Мануільського 100.

Унаслідок розриву міни, зруйновано покрівлю будинку, пошкоджено вікна та стіни. На щастя, ніхто з місцевих мешканців не постраждав.

Про зазначене повідомлено СММ ОБСЄ.

Як повідомляв УНН, протягом минулої доби у районі проведення операції Об’єднаних сил бойовики незаконних збройних формувань так званих “Л/ДНР” 43 рази порушували режим припинення вогню, з них 10 разів із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед українських військовослужбовців немає.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП