ukenru
boyoviki-obstrilyali-troyitske-bilya-budinkiv-utvorilis-virvi

Бойовики обстріляли Троїцьке: біля будинків утворились вирви

 • 10670 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. Сьогодні близько 10.00 бойовиками було здійснено обстріл житлового сектору населеного пункту Троїцьке Попаснянського району Луганської області з застосуванням мінометів калібру 120 мм та 82 мм. Внаслідок прямого влучання мін по вулиці Красна в безпосередній близькості до житлових будинків утворились вирви різного діаметру, передає УНН із посиланням на повідомлення української сторони СЦКК.

У повідомленні зазначено, що вогонь вівся у напрямку Калинове-Троїцьке (з двох різних напрямів).

"На місці події представниками української сторони СЦКК було задокументовано, що внаслідок прямого влучання 3-х мін калібру 120 мм та 3-х мін калібру 82 мм по вулиці Красна в безпосередній близькості до житлових будинків утворились вирви різного діаметру", - йдеться у повідомленні.

За даними СЦКК, інших боєприпасів та таких, що не вибухнули, не виявлено. Постраждалих серед цивільного населення не зареєстровано.

Місця влучань боєприпасів знаходяться на відстані до 100 метрів від житлових будівель. Натомість відстань від місця обстрілу до підрозділів Збройних Сил України становить щонайменше 1,5 км. Зазначений факт є прямим свідченням навмисного ведення бойовиками збройних формувань Російської Федерації вогню по мирному населенню, відзначили в СЦКК.

Також у прес-центрі наголосили, що протягом доби це вже третій обстріл бойовиками населених пунктів, розташованих поблизу лінії розмежування. Перед цим збройні формування Російської Федерації вели вогонь із важкого озброєння по житлових секторах населених пунктів Травневе та Кряківка.

Нагадаємо, з початку доби на Донбасі внаслідок обстрілів один український військовослужбовець зазнав поранення.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП