ukenru
boyoviki-ne-propuskayut-lyudey-cherez-kpvv-maryinka-dpsu

Бойовики все ще блокують пропуск людей через КПВВ на Донбасі – ДПСУ

 • 29254 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Непідконтрольна сторона відмовляється здійснювати пропуск громадян через КПВВ, посилаючись на карантинні заходи. Про це розповів начальник управління організації прикордонного контролю адміністрації Держприкордонслужби Юрій Лисюк, передає УНН із посиланням на пресслужбу ДПСУ.

"Від 10 червня, за рішенням командувача ООС, два КПВВ було відкрито – це "Станиця Луганська" у Луганській області і "Мар’їнка" у Донецькій області", - йдеться у повідомленні.

Також за цей період із КПВВ "Мар’їнка" суміжна сторона пропустила 26 осіб (від початку карантину). А з КПВВ "Станиця Луганська" - 644 особи.

"Він зазначив, що непідконтрольна сторона відмовляється здійснювати пропуск громадян, посилаючись на карантинні заходи", - зазначається у повідомленні.

Лисюк додав, що у "Станиці Луганській" визначено два дні – це середа і субота для пропуску громадян. У ці дні здійснюється пропуск громадян по узгодженим спискам.

"Якщо у цих списках громадян немає, то навіть з гуманітарною метою – на похорони, на лікування, провідати рідних, пропуск не здійснюється", - зауважив Лисюк коментуючи ситуацію у КПВВ.

Нагадаємо, у Мінреінтеграції відреагували на блокування бойовиками КПВВ на Донеччині.

Українські Національні Новини

Політика