ukenru
boyoviki-na-luganschini-ponovili-obstrili-z-gradiv-i-sau-oda

Бойовики на Луганщині поновили обстріли з "Градів" і САУ - ОДА

 • 8704 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Протягом минулої доби та після півночі бойовики десять разів вів обстріл у напрямку населених пунктів вздовж лінії розмежування. Про це повідомив заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко, передає УНН з посиланням на прес-службу ОДА.

Зокрема, як зазначається, по позиціям сил АТО поблизу села Новозванівка Попаснянського району бойовики чотири рази застосовували 152-міліметрові САУ, 120-міліметрові міномети та гранатомети різних типів.

"А у напрямку села Болотяне Станично-Луганського району російсько-терористичні війська били з реактивних систем залпового вогню “Град”. У напрямку селища Станиця Луганська відкривався вогонь зі стрілецької зброї", - додали в ОДА.

У той же час, за даними облдержадміністрації, з 82-міліметрових мінометів, гранатометів різних типів та великокаліберних кулеметів ворог чотири рази вів обстріл по укріпленнях українських військовослужбовців поблизу села Лопаскине Новоайдарського району.

Як повідомляв УНН, станом на ранок 24 грудня українська сторона СЦКК підтвердила про запровадження всеосяжного, стійкого, безстрокового припинення вогню, починаючи з 00:00 24 грудня 2016 року.

Згодом у штабі АТО повідомили, що бойовики розпочали провокації після запровадження режиму тиші в зоні АТО і відкрили вогонь зі стрілецької зброї.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП