ukenru
boyoviki-na-donbasi-shist-raziv-porushili-rezhim-pripinennya-vognyu

Бойовики на Донбасі шість разів порушили режим припинення вогню

 • 11978 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. З початку цієї доби бойовики 6 разів порушили режим припинення вогню у зоні проведення операції Об'єднаних сил. Про це повідомляє УНН із посиланням на вечірнє зведення пресцентру штабу ООС.

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 6 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції наших підрозділів з мінометів калібру 120 мм, а також РПГ, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 4 обстріли позицій Об'єднаних сил: поблизу Новогригорівки, неподалік Талаківки та Водяного, біля Авдіївки.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", за даними штабу, російські окупаційні війська здійснили 2 обстріли наших позицій: біля Новозванівки і неподалік Новолуганського.

"Впродовж поточної доби втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано", - проінформували у штабі.

Нагадаємо, минулої доби, 1 листопада, бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП