boyoviki-na-donbasi-9-raziv-obstrilyali-ukrayinski-pozitsiyi

Бойовики на Донбасі 9 разів обстріляли українські позиції

 • 9152 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. З початку цієї доби бойовики у зоні проведення операції Об’єднаних сил, 9 разів порушили режим припинення вогню. Про це йдеться у вечірньому зведенні пресцентру штабу ООС, передає УНН.

"Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації та її найманці 9 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції наших підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Зафіксовано і вогневу активність ворожих снайперів", - йдеться в повідомленні.

За даними штабу, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 3 обстріли: поблизу Красногорівки та двічі неподалік Водяного, що на Приазов'ї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" російські окупаційні війська здійснили 6 обстрілів наших позицій, а саме біля Зайцевого, тричі поблизу Кримського, неподалік Луганського, біля Південного.

"Впродовж поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів серед військовослужбовців Об'єднаних сил не зафіксовано", - проінформували у штабі.

Також у штабі ООС вказали, що триває друга доба процесу розведення сил і засобів з обох сторін (дзеркально) на ділянці №2 у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області.

Нагадаємо, у районі проведення операції Об’єднаних сил введено режим "Жовтий", в рамках якого особи мають перебувати там за наявності документів, які посвідчують особу, а військовослужбовці уповноважені оглядати особисті речі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Труба заявив, що Порошенко 15 разів не з’явився на допит

     • 13887 переглядiв

    Борг населення по газу досяг 22,3 млрд грн — Держстат

     • 9808 переглядiв