ukenru
borchini-prinesli-ukrayini-zoloto-ta-sriblo-yevropeyskikh-igor

Борчині принесли Україні "золото" та "срібло" Європейських ігор

 • 13147 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. Скарбничка збірної України поповнилася двома нагородами у виконанні борчинь, повідомляє УНН з посиланням на Асоціацію боротьби України.

У півфіналі Юлія Ткач у напруженій боротьбі перемогла чинну чемпіонку Європи та світу Ясін Тайбе 11:8. У вирішальній сутичці наша спортсменка виявилася кращою за азербайджанку Гамборову – 4:0.

"Взагалі задоволена, адже я перемогла. Але, безперечно, були й помилки і є над чим працювати. Помилки тактичного характеру: десь перестояла, невчасно зробила атаку… будемо працювати, я розумію, де схибила. Проте, коли виходиш на килим, з хвилюванням важко впоратися. Напевно, у цьому вся суть спорту – проявляти себе в миті емоційного напруження, що не завжди вдається. Але помилки нас вчать, змушують рухатися далі, удосконалюватися. Адже й суперники теж не стоять на місці", - зазначила чемпіонка Ігор.

У ваговій категорії у сутичці за "золото" в мінському Палаці спорту борчиня Оксана Лівач не зуміла здолати опір титулованої суперниці, представниці Азербайджану Марії Стадник, поступившись з рахунком 1:7. Як наслідок стала володаркою "срібла".

Додамо, участь у Іграх беруть 4000 кращих атлетів із 50 країн і регіонів Європи, які розігрують 199 комплектів нагород у 21 спортивній дисципліні.

Українські Національні Новини

Спорт