ukenru
bombarduvannya-odesi-vidbuvayetsya-praktichno-schodnya-shmigal

Бомбардування Одеси відбувається практично щодня - Шмигаль

 • 409382 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Сьогодні 75 день повномасштабної війни проти російської агресії, окупанти продовжують нищити міста. Український прем'єр-міністр Денис Шмигаль та голова Європеської ради Шарль Мішель відвідали знищений російською ракетою житловий будинок в Одесі, де загинули тримісячна дівчинка, її мама та бабуся. Про це повідомляє УНН, посилаючись на слова прем’єр-міністра Дениса Шмигаля на сторінці в Telegram.

Деталі

За його словами, росія бомбила Одесу під час візиту голови Європейської ради. 

Цитата

"Бомбардування Одеси російськими ракетами відбувається практично щодня, як і сьогодні — прямо під час нашого з Шарлем Мішелем візиту. На жаль, гинуть мирні люди. Відвідали одне з таких місць — зруйнований російською ракетою житловий будинок, де загинули тримісячна дівчинка, її мама й бабуся. Жахливе горе, яке прийшло в цю та ще тисячі українських родин. Маємо зупинити росію та притягнути її до відповідальності. Європейський Союз поряд із нами в цій боротьбі", - написав він.

Додамо

У той момент, коли голова Євроради Шарль Мішель в Одесі розмовляв із прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем, у місті оголосили повітряну тривогу. Мішель змушений був перервати розмову, щоб переміститися у сховище.

Українські Національні Новини

Політика