ukenru
blokhin-prokomentuvav-prodovzhennya-kontraktu-z-shevchenko

Блохін прокоментував продовження контракту з Шевченко

 • 14526 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. Український футболіст, тренер, володар “Золотого м’яча” Олег Блохін прокоментував продовження контракту з наставником української національної команди Андрієм Шевченком, передає УНН із посиланням на sport.ua

Блохін вважає таке рішення УАФ важливим і логічним.

"Вочевидь, було важливо зберегти Андрія Шевченка на посаді головного тренера збірної України. Все логічно. Чому ні? Збірна домоглася яскравих перемог, вийшли на чемпіонат Європи з першого місця в групі. Хороший результат, всі задоволені.

Не знаю, які зараз завдання поставлять перед ним, але зрозуміло, що жоден тренер не працює без завдань. Так не буває. Якими вони будуть на фінальну частину Євро? Подивимося. Найголовніше, що потенціал у збірної хороший", - сказав він.

Окремо Блохін прокоментував перенесення Чемпіонату Європи на 2021 рік. І вказав, що це може позначитися як на збірній, так і всіх інших українських командах.

"Трохи прикро, що перенесли Євро, тому що збірна зараз була в накаті. Якою вона буде через рік — подивимося. Команда давно не грала. Дочекаємося осінніх матчів і побачимо. Життя покаже", — зазначив Блохін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блохін про скандальну "футбольну" ТСК: моя думка не змінилася

Як писав УНН, Шевченко, коментуючи продовження контракту з УАФ, зазначив, що йому приємне відповідне рішення виконкому.

“Ми вивчимо умови контракту, і підпишемо його. Домовленість є. Дуже хороший день сьогодні”, - сказав він з цього приводу.

Президент УАФ Андрій Павелко, у свою чергу, повідомив, що Шевченко щиро "живе збірною" і не озвучував жодної додаткової умови контракту.

Загалом, контракт із Шевченком та його тренерським штабом буде продовжений до 31-го грудня 2022 року.

Українські Національні Новини

Спорт