blokada-na-kordoni-z-polshcheiu-u-derzhprykordonsluzhbi-povidomyly-de-naidovshi-cherhy

Блокада на кордоні з Польщею: у Держприкордонслужбі повідомили, де найдовші черги

 • 168488 переглядiв

Через блокування чотирьох пунктів пропуску на польсько-українському кордоні в черзі стоять 3 500 вантажівок, з них 1 400 - у "Шегинях".

У чергах на території Польщі в бік України станом на ранок сьогодні перебувало 3,5 тис. вантажівок. Найбільше навпроти пункту пропуску "Шегині" - це 1400. Про це журналісту УНН розповів речник Держприкордонслужби Андрій Демченко.

Блокування відбуваються на чотирьох напрямках, це пункти пропуску "Ягодин-Дорогуськ", "Краківець-Корчова", "Рава-Руська-Гребенне" і "Медика-Шегині". Станом на ранок сьогодні в чергах на території Польщі в бік України, за інформацією польських колег, перебувало 3,5 тис. вантажівок. Найбільше навпроти пункту пропуску Шегині - це 1400

- розповів Демченко. 

Доповнення 

27 листопада польські протестувальники розпочинають цілодобове блокування пункту пропуску "Медика-Шегині" на кордоні Польщі та України, раніше блокування було частковим.

Президент України Зеленський повідомляв, що на кордоні з Польщею є складнощі, перш за все, через деякі політичні кроки сусідів. Однак, на його думку, потрібно трохи часу, і ситуація владнається. 

Анна Мурашко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Суд підтвердив, що ПриватБанк не повернуть колишнім власникам

     • 30282 переглядiв

    Ілон Маск прибув до Ізраїлю

     • 28656 переглядiв