ukenru
blizko-40-bizhentsiv-namagalisya-prorvatisya-z-bilorusi-u-polschu-kidayuchi-kaminnya-u-patrulnikh

Близько 40 біженців намагалися прорватися з Білорусі у Польщу, кидаючи каміння у патрульних

 • 17159 переглядiв

КИЇВ. 27 грудня. УНН. Близько 40 біженців намагалися штурмувати польсько-білоруський кордон минулої ночі. Як інформує державна прикордонна служба Польщі, у бік польських патрульних кидали каміння, ніхто не постраждав, передає УНН.

Цитата

"Сьогодні після півночі на ділянці, яку охороняє прикордонна служба в районі населеного пункту Мельник, група з 36 іноземців форсувала кордон. У бік польських патрулів кидали каміння. Ніхто не постраждав", - йдеться в повідомленні.

Додамо

У неділю повідомлялося, що 48 осіб намагалося незаконно перетнути польсько-білоруський кордон. Поблизу міста Кринки група мігрантів у надувному човні переправилася через річку Свіслоч.

Від початку року польсько-білоруський кордон намагалося нелегально перетнути майже 40 тисяч осіб.

Доповнення

Міграційна криза на польсько-білоруському кордоні виникла через наплив великої кількості біженців, які хочуть через Мінськ потрапити в ЄС. Європейські країни звинувачують Білорусь в умисному створенні міграційної кризи. США, Польща і Велика Британія також покладають відповідальність за те, що відбувається на Росію. Польський віцепрем’єр Петро Глінський закликав також виключити Білорусь і Росію з міжнародних організацій і відлучити країни від участі в міжнародних спортивних змаганнях.

Українські Національні Новини

Новини Світу