ukenru
bk-kiyiv-basket-zdobuv-drugu-peremogu-u-pivfinali-superligi

БК "Київ-Баскет" здобув другу перемогу у півфіналі Суперліги

 • 9416 переглядiв

КИЇВ. 10 квітня. УНН. У столичному СК "Меридіан" відбувся третій поєдинок півфінальної серії баскетбольної Суперліги в якому зустрілися "Київ-Баскет" та "Запоріжжя", з місця подій передає кореспондент УНН.

З початку зустрічі команди грали у відкритий баскетбол, з високою результативністю в якому у дебютній чверті не було рівних господарям паркету – 30:17. На старті другої 10-хвилинки гості вийшли з психологічної "ями" та наблизилися до опонента, але на велику перерву кияни пішли маючи комфортну перевагу - 45:36.

Ефектні дії американців у складі "Запоріжжя" призвели до більш рівної гри, але далі кияни відірвалися в рахунку до +15 і здавалося легко доведуть гру до переможного. Натомість легіонери "Запоріжжя" Кіндал і Трент були іншої думки та повернули в гру інтригу, яка закінчилася вдалими діями киян (Луценка, Петрова і Крутоуса) – тріумфу киян 104:92.

За господарів 21 пункт при 7 передачах і 7 втратах набрав Крутоус, 19 очок і 11 підбирань у Петрова. У запоріжців 19 очок у Трента, 15 у Кіндала.

Додамо, що рахунок в серії до трьох перемог став 2:1 на користь "Київ-Баскета". Наступна гра відбудеться також в Києві, 12-го квітня.

Українські Національні Новини

Спорт