ukenru
bitkoyin-zris-do-49-tisyach-dolariv-i-pobv-svitoviy-rekord

Біткоїн зріс до 49 тисяч доларів і побив світовий рекорд

 • 14366 переглядiв

КИЇВ. 14 лютого. УНН. Вартість біткоїну зросла до 49 тисяч доларів і побила світовий рекорд. Про це пише УНН з посиланням на портал CoinDesk.

Деталі 

Станом на 08:18 за київським часом ціна криптовалюти на ринку становить 49 150 тисяч доларів.

Що могло спровокувати ріст

Рrofinance уточнює, що біткоїн досяг нового рекордного максимуму після того, як банк BNY Mellon анонсував початок використання криптовалюти, заявивши, що сформує новий підрозділ, який допоможе клієнтам зберігати, передавати і випускати цифрові активи.

Також компанія Tesla Ілона Маска раніше інвестувала 1,5 мільярда доларів у криптовалюту.

Керівництво Tesla пояснило свої дії оновленням інвестиційної політики, яку прийняли в січні. Організація може інвестувати кошти в золото, цифрові активи та інші аналоги. Компанія стверджує, що диверсифікація коштів необхідна для більшої гнучкості і максимізації прибутку. Крім цього, в майбутньому автовиробник планує приймати біткоїни в якості оплати за свою продукцію.

Нагадаємо

Станом на ранок вівторка, 9 лютого, ціна криптовалюти біткоїн наближалась до позначки 48 тис. доларів. 

В кінці січня генеральний директор Tesla Ілон Маск змінив свою біографію в Twitter, додавши #bitcoin, і спровокував зростання криптовалюти на 20%.

А вже 4 лютого зробив ще декілька специфічних повідомлень. Він згадав про валюту-мем “Dogecoin”, чим спровокував її зростання майже на 80%.

Українські Національні Новини

Новини Світу