ukenru
bilshe-polovini-kiyan-pozitivno-stavlyatsya-do-zelenskogo

Більше половини киян позитивно ставляться до Зеленського

 • 8747 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. У Києві 54% жителів міста позитивно ставляться до Президента Володимира Зеленського. Про це йдеться в результатах дослідження Київського міжнародного інституту соціології, передає УНН.

Респондентам ставилося запитання "Зараз я буду зачитувати Вам імена деяких громадсько-політичних діячів. Для кожного з них скажіть, чи знаєте Ви, чули що-небудь або читали про нього або неї? Якщо "Знають": як Ви ставитеся до нього/неї?".

"Серед діячів зі списку найкраще ставлення до себе (за балансом позитивного-негативного ставлення) має В. Зеленський – 54% киян позитивно до нього ставляться, 22% негативно, баланс +32%", - йдеться у дослідженні.

Зазначається, що опитування проводили з 11 до 22 жовтня 2019 року серед жителів міста Київ за допомогою телефонних інтерв’ю. Всього опитано 803 респонденти, що мешкають у місті Київ. Усі опитані старше 18 років. Статистична похибка не перевищує 3,5%.

Нагадаємо, директор фонду "Демократичні ініціативи" ім. Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна заявляла, що рейтинг Зеленського буде надалі падати.

Українські Національні Новини

Суспільство