ukenru
bilogorivka-druga-chornobayivka-zsu-vchergove-znischili-pontonni-perepravi-rashistiv-cherez-siverskiy-donets

Білогорівка - друга Чорнобаївка: ЗСУ вчергове знищили понтонні переправи рашистів через Сіверський Донець

 • 399979 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. ЗСУ вчергове знищили понтонні переправи рашистів через Сіверський Донець на Луганщині. Про це у вечірньому зведенні повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає УНН.

Цитата

"Білогорівка нині форпост Луганщини, там рашисти намагаються вкотре перейти річку, але тільки риб годують… собою. Наші захисники б‘ють орків як мух. До "дороги життя" росіяни пробитися не можуть, але 7км ділянки щільно прострілюють здалеку", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Рашисти активізувалися, намагаються прорватися до Сєвєродонецька, захопити повністю Рубіжне, відрізати Луганщину від "великої землі" взявши під контроль трасу Лисичанськ-Бахмут.

"Ключове "намагаються". Обстріли населених пунктів надпотужні", - додав Гайдай.

Гуманітарна ситуація на межі. На складах залишилося небагато гуманітарної допомоги. Завезти через обстріли дороги важко, зазначив очільник області.

"Мобільний зв‘язок не ловить. Працюємо над вирішенням ситуації, але надії мало. Луганщина відрізана від інформації ззовні", - розповів він.

Голова ОВА попередив, що евакуація поки неможлива.

Окрім того, за інформацією Сергія Гайдая орки викачали газ на розподільчій станції у Новопскові. Перекрили крани. За кілька днів увесь регіон залишиться без газу.

Українські Національні Новини

Суспільство