bezzakonnya-u-mariupoli-chechenets-probiv-golovu-rosiyaninu

Беззаконня у Маріуполі: чеченець пробив голову росіянину

 • 45951 переглядiв

КИЇВ. 9 листопада. УНН. Маріупольці скаржаться на свавілля російських окупантів та бездіяльність тамтешньої “поліції”. За їхніми даними у більшості випадків так звані “правоохоронці” просто нічого не роблять. Про це пише Маріупольська міська рада, передає УНН.

Цитата

“Маріупольці скаржаться на свавілля та беззаконня окупантів. Так звана поліція, у більшості випадків, просто бездіє. Сподіваємося, що загарбники покалічать та повбивають один одного ще до деокупації міста”, — висловили надію в Маріупольській міській раді.

Деталі

У пресслужбі Маріупольської міськради зазначають, що “з’ясування стосунків” за допомогою кулаків та зброї стають все частішими в тимчасово окупованому місті.

Зокрема, у четвер в Маріуполі сталася бійка між чеченцем та росіянином. В результаті якої росіянину проломили череп.

Згідно з даними міської ради причиною сутички стала образа, яку росіянин завдав чеченцю, назвавши його “чуркою”. Останній у відповідь на слова, вдарив кривдника по голові, і судячи з опублікованого відео, проломив росіянину череп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До окупованого порту Феодосії прибули шість залізничних поїздів із зерном — ЗМІ

Нагадаємо

Раніше радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко заявив про перекидання десятків вантажівок з БК через тимчасово зайнятий окупантами Маріуполь, а також фіксацію колон техніки, гвинтокрилів у районі Бердянська,

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Беззаконня у Маріуполі: чеченець пробив голову росіянину

     • 45951 переглядiв

    Парламент Латвії узаконив одностатеві стосунки

     • 21451 переглядiв

    У Вінниці масштабна пожежа: горить склад з ламінатом

     • 31105 переглядiв