ukenru
bezsmertniy-polk-u-mvs-poobitsyali-pokarati-za-primus-ditey-do-uchasti

"Безсмертний полк": у МВС пообіцяли покарати за примус дітей до участі

 • 10004 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. Російські провокатори, причетні до організації примусової участі школярів у акції "Безсмертний полк", звикли ховатися за спинами жінок, дітей та стареньких. Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Іван Варченко в ефірі "5 каналу", передає УНН.

"Використати дітей, аби подивитися, як люди зреагують. Звичайно, на дітей ми будемо реагувати з великою любов'ю. Але ті, хто це організовують, – нестимуть відповідальність, у тому числі – за той цинізм, який був застосований із залученням дітей", – зазначив Варченко.

Крім того, радник міністра внутрішніх справ розповів про покарання поліцейських і тітушок під час акцій в минулому році.

"Було покарання поліцейських дисциплінарне. Щодо тітушок зрозуміло, що м’яч лежить на полі поліції, і лише в межах розслідувань, а в межах ухвалення рішень вже суди опікуються цим питанням. Наскільки я знаю, то там були реальні вироки, а чим далі закінчилося – чи вони умовними стали, чи реальним ув'язненням – то треба перевіряти", - додав він.

Нагадаємо, як розповів в інтерв'ю УНН начальник столичної поліції Андрій Крищенко, цього року на 9 травня є заявка від Київської міської спілки ветеранів на проведення маршу "Безсмертний полк".

Торік колону "Безсмертного полку" в Києві закидали димовими шашками.

Українські Національні Новини

Політика