bezghospodarnist-okupantiv-na-luhanshchyni-krasnianske-vodoskhovyshche-perebuvaie-na-mezhi-katastrofy

Безгосподарність окупантів на Луганщині: Краснянське водосховище перебуває на межі катастрофи

 • 21029 переглядiв

Краснянське водосховище в Луганській області знаходиться на межі катастрофи через безгосподарність окупаційної влади, що призводить до колосальної нестачі води для населення.

Краснянське водосховище на Луганщині зазнало катастрофічних наслідків через безгосподарність російської окупаційної влади. Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише УНН.

Деталі

Зазначається, що за понад десять років, від коли Краснянське водосховище опинилося під російською окупацією, стан цього життєво стратегічного об’єкту важко назвати навіть критичним. Гребля водосховища повністю заросла деревами та кущами. Більшість плит кріплення відкосів берегової лінії зруйновані. Донний водоспуск, встановлений на шахтному водоскиді, у неробочому стані, приводи шиберів відсутні.

І це при тому, що сьогодні на тимчасово окупованих територіях Луганщини катастрофічний брак води. У кращому випадку мешканцям її подають по кілька годин на добу.

Зрештою, безгосподарність окупаційної російської влади довела до того, що люди не мають елементарного і життєво необхідного блага – води. Так би мовити "на ліцо" усі принади "руского міру",

- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

Через злочинну діяльність путінської влади в тимчасово окупованій Донецькій області стан місцевих водойм досягає критичного рівня в результаті забруднення води, викликаного стихійним закриттям шахт, скиданням забрудненої промислової води і неправильним управлінням утилізацією сміття.

Ольга Розгон

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Україна підписала безпекову угоду з Люксембургом

     • 25403 переглядiв