ukenru
belgiya-do-1-bereznya-zaboronila-neobovyazkovi-poyizdki-za-kordon

Бельгія до 1 березня заборонила необов'язкові поїздки за кордон

 • 13503 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. Уряд Бельгії прийняв рішення про заборону всіх необов'язкових поїздок за кордон до 1 березня. Про це оголосив на прес-конференції прем'єр-міністр королівства Александер Де Кроо за підсумками засідання Координаційного комітету з протидії пандемії, передає УНН із посиланням на ТАСС.

Цитата

"Ми прийняли рішення поставити перепону для випадків коронавірусу, які завозяться. З 27 січня діятиме тимчасова заборона на подорожі розважального та туристичного характеру, який буде залишатися в силі до 1 березня. Це стосується як поїздок за межі Бельгії, так і на територію Бельгії", - заявив прем'єр.

Деталі

У країні до 14 лютого продовжено дію всіх інших санітарних заходів. Продовжить діяти комендантська година, залишаться закриті ресторани, бари, кафе, спортзали і всі розважальні заклади, також як підприємства контактної сфери обслуговування: перукарні, косметичні та масажні салони. Носіння масок обов'язкове у всіх громадських місцях як в приміщеннях, так і на вулиці, заборонені будь-які збори людей, включаючи приватні вечірки. Залишаться відкриті церкви і собори, проте служби в них заборонені.

З початку пандемії в Бельгії, населення якої становить 11,5 млн осіб, зафіксовані 686,8 тис. випадків зараження, 20,6 тисячі осіб померли.

Нагадаємо, у ЄС хочуть до літа вакцинувати від коронавірусу 70% дорослих.

Українські Національні Новини

Здоров'я