ukenru
bayden-zayaviv-scho-ssha-nadishlyut-ukrayini-bilshe-artileriyi

Байден заявив, що США надішлють Україні більше артилерії

 • 103134 переглядiв

КИЇВ. 19 квітня. УНН. Сполучені Штати направлять в Україну більше артилерійської зброї. Про це заявив у вівторок журналістам президент США Джо Байден після телефонної розмови із західними лідерами з приводу російського вторгнення в Україну, пише УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Так, на питання, чи будуть Сполучені Штати направляти в Україну більше артилерійських знарядь, Байден відповів ствердно, повідомляє агентство.

Прессекретар Білого дому Джен Псакі раніше заявила журналістам, які летіли з Байденом в Нью-Гемпшир, що адміністрація продовжить надавати більше боєприпасів та іншу військову допомогу країні.

Нагадаємо

Сьогодні президент США Джо Байден провів відеоконсультації з союзниками США з приводу початку нового етапу війни росії проти України.

До американського лідера приєдналися прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо, голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляйен, голова Європейської Ради Шарль Мішель, президент Франції Еммануель Макрон, канцлер Німеччини Олаф Шольц, прем'єр-міністр Італії Маріо Драгі, прем'єр-міністр Японії Фуміо Кісіда, генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, президент Польщі Анджей Дуда, президент Румунії Клаус Йоганніс і прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон.

Українські Національні Новини

Новини Світу