ukenru
bayden-ukhilivsya-vid-vidpovidi-chi-doviryaye-vin-putinu

Байден ухилився від відповіді, чи довіряє він Путіну

 • 17818 переглядiв

КИЇВ. 16 червня. УНН. Президент США Джо Байден на пресконференції за підсумками переговорів зі своїм російським візаві ухилився від відповіді на питання про те, чи довіряє він Володимиру Путіну, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Послухайте, справа не в довірі. Йдеться про особисту вигоду і підтвердження особистої вигоди. Ось про що це. Майже всі, з ким я працюю над угодами, і хто зачіпає інтереси американського народу, я не говорю: "Добре, я вам довіряю, немає проблем". Давайте подивимося, що станеться ", - сказав президент США.

Нагадаємо

Раніше в Женеві завершився саміт президентів США Джо Байдена і Росії Володимира Путіна, який тривав близько чотирьох годин.

Згідно з американськими ЗМІ, представник Білого дому раніше повідомив, що двостороння зустріч в розширеному складі перервалася о 18:05 по Києву, трохи більше ніж через годину після другої зустрічі.

За даними Білого дому, два президента провели разом 2 години і 38 хвилин - менше 4-5 годин, анонсованих раніше обома сторонами.

Раніше повідомлялося, що підсумкова прес-конференція глави російської держави запланована на 19:00 за київським часом, пізніше відбудеться спілкування з журналістами Байдена.

Додамо

Як пише журналіст The Guardian Ендрю Рот, замість трьох раундів переговори обмежилися двома, що стало несподіванкою для журналістів. Це може свідчити або про те, що все пішло не за планом, або навпаки - що сторони вирішили прискоритися з якихось питань.

Як повідомив телеканал "Дождь", джерело в одній з делегацій на питання журналістів, як пройшли переговори, відповів: "Цілком успішно".

Українські Національні Новини

Політика