bavovna-v-okupovanomu-donetsku-sso-znyshchyly-sklad-bk-i-hrad-rosiian

"Бавовна" в окупованому Донецьку: ССО знищили склад БК і "Град" росіян

 • 36442 переглядiв

В тимчасово окупованому Донецьку гучно. Там здійнявся у повітря склад боєприпасів і «Град» російських загарбників. Про успішне виконання операції прозвітували відеом оператори 73-го морського центру ССО.

В тимчасово окупованому Донецьку гучно. Там здійнявся у повітря склад боєприпасів і "Град" російських загарбників. Про успішне виконання операції бійцями ССО повідомила їхня пресслужба у телеграм, передає УНН.

Під час розвідувальних дій на Донецькому напрямку оператори 73-го морського центру ССО виявили ворожий склад боєприпасів та встановили місцезнаходження БМ-21 "Град"

– повідомили в ССО.

Деталі

Зазначається, що по цілям ворога екіпаж спецпризначенців відпрацював за допомогою ударного БпАК. Влучним ударом вони вщент знищили склад БК та "Град" загарбників.

"Як гарно палає – дивіться на відео. Йдемо далі!"

– зауважили в пресслужбі Сил спеціальних операцій.

Нагадаємо

Вночі росіяни атакували Селидове, шо на підконтрольній Україні території Донецької області. Загарбники били ракетами С-300. Пошкодили навчальний заклад, дві адмін будівлі, два приватних підприємства, багатоквартирні будинки та транспортні засоби. Рятувальники розбирають завали пошкодженого навчального закладу.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Атака дронів: в Одесі пролунав вибух - ЗМІ

     • 39818 переглядiв

    Окупанти обстріляли будинок на Херсонщині, загинула жінка

     • 36204 переглядiв