ukenru
batko-agituye-svogo-sina-ne-pidpisuvati-kontrakt-z-armiyeyu-rf-perekhoplennya-gur

Росіянин закликає сина-окупанта не продовжувати контракт з армією рф – перехоплення ГУР

 • 229528 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Головне управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України оприлюднило перехоплену розмову, в якій батько закликає сина-окупанта не продовжувати контракт з армією рф, передає УНН.

Деталі

Батько пояснює своєму сину-окупанту, як швидше повернутися додому: "Якщо знову почнуть вмовляти. Там просто хлопці… дзвонили їм. Казали, що 109 полк розформували. Посадили багатьох. Кого в комендатуру, кого в прокуратуру. Не вірте цим казкам взагалі. "Саджайте" кажи і все".

Чоловік переконує взагалі не підписувати жодних паперів. Син пояснює, що й сам розуміє ситуацію і не збирається продовжувати чинний контракт.

"Так, я знаю, не хвилюйся. Мені воно не треба. Кажу, не підпишу нічого. Нікуди мене не повезуть. Повезуть – п… (прочуханки) отримають. Будуть сидіти. І буде у нього звання не "адмірал", а нижче мого. "Півень" на зоні буде", - підкреслив хлопець.

Нагадаємо 

Українська розвідка перехопила телефонну розмову, в якій російський окупант скаржиться своїй дружині на скотське ставлення до військових та великі втрати через оборону потужну ЗСУ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП