ukenru
basketbol-lider-superligi-prodovzhiv-bezprograshnu-seriyu-v-chempionati-ukrayini

Баскетбол: лідер Суперліги продовжив безпрограшну серію в чемпіонаті України

 • 14381 переглядiв

КИЇВ. 4 грудня. УНН. БК "Прометей" приймав "Хімік" у домашньому матчі 10-го ігрового тижня регулярного чемпіонату Суперліги України з баскетболу, інформує УНН з посиланням на сайт турніру.

Деталі

Господарі потужно стартували, оформивши солідну перевагу вже після першої чверті, яку виграли 23:9. Але в другій десятихвилінці команда Віталія Степановського суттєво додала в нападі і змогла скоротити відставання. Обидві команди погано атакували з-за дуги, а "Хімік" за першу половину припустився дев'яти втрат, що дозволило господарям набрати 10 очок після помилок суперника. У "Прометея" Кріс Доу, вийшовши з лави, ще до великої перерви набрав 12 очок, а у "Хіміка" Делано Спенсер, який розпочинав гру в старті відзначився 13 балами.

Друга чверть виявилась єдиним вдалим відрізком "Хіміка" в цьому матчі. Після великої перерви "Прометей" знову додав на обох кінцях майданчику і навіть граючи без Ді Джея Стефенса та Олександра Липового, здобув переконливу перемогу. "Прометей", регулярно набираючи легкі очки та маючи перевагу у трисекундній, вдруге в сезоні впевнено розібрався з "Хіміком", вигравши перший домашній матч тижня з рахунком 90:61.

Примітно, що у переможців Ді Джей Кеннеді набрав 18 очок (6/9 двоочкових, 1/3 триочкових, 3/4 штрафних), зробив 8 підбирань, 3 перехоплення та 2 передачі (РЕ 25).

Доповнення

Чемпіон України здобув 15 поспіль перемогу, а "Хімік" зазнав 9 поразки у 17 матчах регулярки.

Українські Національні Новини

Спорт