bali-z-nastupnogo-roku-zaprovadit-10-dolariv-podatku-dlya-turistiv

Балі з наступного року запровадить 10 доларів податку для туристів

 • 489268 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Індонезійський курорт Балі з наступного року запровадить податок обсягом 150 000 рупій (10 доларів США) для туристів, які в'їжджають на Острів богів, щоб зберегти його культуру, заявили офіційні особи в середу, пише УНН з посиланням на The Jakarta Post.

Деталі

Залежний від туристів Балі щороку приваблює мільйони іноземних гостей, і острів, усіяний пляжами, намагається отримати вигоду зі своєї популярності, щоб поповнити свою скарбницю та захистити свою тропічну чарівність.

«Сплата збору за іноземних туристів провадиться лише один раз під час їхнього візиту на Балі», - заявив місцевим законодавцям губернатор І Ваян Костер.

За його словами, збір має оплачуватись в електронному вигляді та застосовуватиметься до іноземних туристів, які в'їжджають на Балі з-за кордону або з інших частин Індонезії.

Збір не застосовуватиметься до внутрішніх індонезійських туристів.

Коли його запитали, чи буде новий податок стримувати людей від відвідування острову, Костер сказав, що влада не вірить, що цифри впадуть.

"Це не проблема. Ми будемо використовувати його для довкілля, культури та побудуємо якіснішу інфраструктуру, тому подорож на Балі буде більш комфортною та безпечною", - сказав він журналістам.

Доповнення

За офіційними даними, минулого року острів відвідало понад 2 мільйони туристів, на тлі того, як Балі оговтався від пандемії COVID-19 після запровадження політики абсолютної нетерпимості до порушників правил.

Балі пообіцяв вжити жорстких заходів щодо туристів після серії інцидентів, які включали акти неповаги до переважно індуїстської культури острова.

У червні місцевий уряд опублікував путівник для туристів, які бажають відвідати Балі після того, як імміграційна служба острова наполягала на цьому.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі