ukenru
bakhmut-epitsentr-boyovikh-diy-vchora-znischeno-182-okupanta-cherevatiy

Бахмут – епіцентр бойових дій, вчора знищено 182 окупантів - Череватий

 • 316525 переглядiв

КИЇВ. 25 березня. УНН. Бахмутський напрямок залишається епіцентром бойових дій. Сьогодні зафіксовано близько 18 бойових зіткнень, 16 з них – в районі самого міста. Проте окупанти зазнають значних втрат. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Східного угруповання військ Збройних Сил України полковник Сергій Череватий, передає УНН.

Деталі

Сьогодні на Бахмутському напрямку було зафіксовано порядку 18-ти бойових зіткнень, 178 ударів артилерією та системами залпового вогню, 5 авіаударів. В районі самого міста – 40 обстрілів та 16 боєзіткнень.

Проте наші захисники героїчно обороняються. За минулу добу було знищено 182 окупанти і ще 217 – поранено. А також підбито бойовий вертоліт загарбників Мі-24, танк Т-80, бойову машину піхоти та самохідну артилерійську установку «Гвоздика».

Цитата

«Головна передумова сповільнення ворожого наступу — це щоденна героїчна ратна праця українських військовослужбовців. Вони сотнями знищують членів терористичного угруповання «вагнер», до яких зараз доєднались і представники російського регулярного війська. Разом з тим ми продовжуємо спостерігати ворожу активність на Лимано-Куп’янському напрямку оборони України. І ця доба не стала винятком. 456 разів ворог різними типами артилерії завдав ударів по наших позиціях. Відбулось 11 бойових зіткнень, росіяни завдали дев’ять авіаударів по наших військових. На цьому напрямку вбито 48 окупантів, а 88 зазнали поранень від української зброї, одного було взято в полон. Також наші захисники знищили російську реактивну систему залпового вогню «Град», п’ять автомобілів, збили безпілотник класу «Орлан-10», – повідомив Череватий.

На цьому напрямку росіяни намагаються прорвати оборону з метою просування далі. Особливістю є те, що там використовуються в основному штатні підрозділи окупаційних військ збройних сил рф, які діють більш обережно, впроваджують розвідку та застосовують артилерію. Однак прогресу не мають.

Нагадаємо

Міністерство оборони Великої Британії повідомило, що спроби росії захопити Бахмут зазнають невдач через втрати та виснаження військових підрозділів.

Українські Національні Новини

Війна