ukenru
bakanov-predstaviv-golovu-upravlinnya-sbu-na-zakarpatti

Баканов представив голову управління СБУ на Закарпатті

 • 11289 переглядiв

КИЇВ. 6 липня. УНН. В Ужгороді т.в.о. голови Служби безпеки України Іван Баканов представив Івана Рудницького на посаду керівника управління СБУ в Закарпатській області. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-центр СБУ.

"В Ужгороді т.в.о. Голови Служби представив Івана Рудницького на посаду керівника управління СБУ в Закарпатській області", - вказали у СБУ.

Також, за даними прес-служби, Баканов визначив перед новопризначеними керівниками регіональних управлінь СБ України першочергові завдання із забезпечення державної безпеки, зокрема боротьби з контрабандою та протидії системній корупці

Баканов повідомив присутнім про проведення СБУ спільно з ДБР, податковою і митною службою Великої Британії та спецслужбами Польщі однієї з наймасштабніших операцій в історії ЄС та України з блокування діяльності міжнародного угруповання, яке організувало контрабанду тютюнових виробів з нашої країни до Європейського Союзу.

Напередодні Президент Володимир Зеленський призначив Івана Рудницького начальником управління СБУ в Закарпатській області.

Українські Національні Новини

Політика