baiden-doruchyv-sekretnii-sluzhbi-ssha-zabezpechyty-okhoronu-robertu-kennedi-molodshomu

Байден доручив Секретній службі США забезпечити охорону Роберту Кеннеді-молодшому

 • 12129 переглядiв

Президент США Джо Байден доручив Секретній службі забезпечити захист незалежного кандидата в президенти Роберта Кеннеді-молодшого після інциденту, коли Дональда Трампа було поранено під час замаху в Пенсильванії.

Президент США Джо Байден доручив Секретній службі забезпечити захист незалежному кандидату в президенти Роберту Кеннеді-молодшому після інциденту в Пенсільванії, під час якого був поранений Дональд Трамп. Про це повідомив міністр внутрішньої безпеки Алехандро Майоркас, передає УНН з посиланням на Голос Америки.

Майоркас заявив, що Байден доручав забезпечити захист Кеннеді "як до, так і після подій минулих вихідних".

Секретна служба за законом повинна охороняти кандидатів у президенти і віцепрезиденти від основних партій і членів їхніх родин протягом 120 днів до виборів, тоді як інших кандидатів охороняють у міру необхідності.

У Кеннеді мало шансів провести своїх прихильників до колегії вибірників, не кажучи вже про те, щоб стати президентом, але його передвиборчі заходи збирають велику аудиторію.

Погрози політичним кандидатам - звичайне явище, але правоохоронні органи зазначають, що після спроби замаху на Трампа спостерігається сплеск агресивної риторики. За словами Майоркаса, і Байден, і Трамп «постійно зазнають погроз».

Ми перебуваємо в умовах підвищених і швидко мінливих загроз

- сказав він.

Доповнення

Днями на Трампа робили замах. Стрілянина пролунала на виступі колишнього президента США Дональда Трампа в Пенсільванії, він перервав виступ перед прихильниками, при цьому політик залишив сцену із закривавленим вухом.

Популярні

Новини по темі