bagato-blogeriv-rf-zasudili-nezdatnist-putina-vikoristovuvati-svoyu-promovu-dlya-visuvannya-novikh-tsiley-viyni-isw

Блогери з рф засудили нездатність путіна використовувати свою промову для висування нових цілей війни - ISW

 • 491663 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. В Інституті вивчення війни повідомили, що багато з блогерів в росії невдоволені та засуджують путіна за його промову, невміння ставити цілі війни або притягнути владу рф до відповідальності за їх численні військові невдачі, передає УНН.

Деталі

У ISW заявили, що тільки блогери, які раніше були пов'язані з кремлем, а також окупаційні чиновники, які особисто були присутніми на виступі й висловили позитивну або нейтральну підтримку війни, не критикували виступ голови рф.

Інші блогери розкритикували виступ путіна як шаблонний і без будь-яких значущих дій. Військовий рф ігор гіркін, зокрема, стверджував, що путін не сказав нічого значущого протягом 40 хвилин. Він не говорив про військові поразки та невдачі росії, економічний спад, а також не може притягнути за це до відповідальності російських чиновників. гіркін також висловив розчарування у зв'язку з тим, що путін не використав звернення для офіційного визнання війни, оголошення наступних цілей чи протидії західним санкціям.

Деякі блогери заявляли, що призупинення участі росії у СНО політично символічне, але поскаржилися, що призупинення не покращить ситуацію росії на полі бою. Натомість закликали росію перешкодити постачанням західної військової допомоги Україні.

Ще один блогер порівняв путіна з трупом і повторив багато скарг гіркіна щодо відповідальності та дій. Багато блогерів наголошували на необхідності рішучих дій і закликали росію сприяти зростанню і просування воєначальників, які довели свою історію рішучих дій на полі бою.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У Сумах була уражена ціль - Сумська ОВА

     • 804377 переглядiв

    Суд Південної Кореї вперше визнав права одностатевих пар

     • 603065 переглядiв